Interview Ineke Haneveer Projecten

Ineke zit helemaal op haar plek bij Tenback Projecten. Wat ze doet en hoe ze dat doet vertelt ze met een grote lach op haar gezicht. “Werken bij Tenback Projecten is een feestje, klinkt cliché maar ‘t is echt zo”. Hoe deze vrouw zich staande houdt in een mannenwereld vertelt ze maar al te graag. 

Voor iedereen die je nog niet kent, kan je iets over jezelf vertellen? 
Mijn naam is Ineke Haneveer, ik ben 33 jaar en samen met mijn man en twee kleine mannetjes woon ik in de parel van Brabant, Heeze. Ik speel graag een fanatieke pot hockey en zodra de eerste vlokken sneeuw vallen, verlang ik naar de wintersport. 

Hoe ben je bij Tenback Projecten terecht gekomen? 
Na mijn studie ben ik eigenlijk blijven plakken. Ik heb eerst mbo-bouwkunde gedaan, gevolgd door HBO vastgoed & makelaardij. Deze opleiding sloot ik af midden in de economische crisis. 
De huizenmarkt zat volledig op slot, met als resultaat dat het aantal banen in die sector erg mager was. 

Joost vroeg mij of ik wilde blijven, hij wist dat ik een bouwkundige achtergrond heb en dat ik die perfect zou kunnen toepassen binnen Tenback Projecten. Ik ben toen gebleven en gestart als technisch tekenaar. 

Wat doe je, waar ben je verantwoordelijk voor bij Tenback Projecten? 
Momenteel verzorg ik de calculatie, verzamel alle offerte aanvragen en ondersteun Joost met projectmanagement. Meer dan genoeg variatie en daar ben ik maar wat blij mee. Ondanks dat ik veel met Joost samenwerk zou ik best een dag in zijn schoenen willen staan, wellicht dat ik mij dan beter kan inbeelden in wat hij dagelijks meekrijgt op de werkvloer. 

“Ik ben een open boek, 
dus of ik echte geheimen heb weet ik niet.”

Niet veel mensen weten van mij dat…. 
Ik ben een open boek, dus of ik echte geheimen heb weet ik niet. Maar ik heb zo’n vermoeden dat niet veel mensen van mij weten dat ik een fanatieke bouwer en deelnemer ben aan de Brabantsedag in Heeze. De Brabantsedag is dé grootste theaterparade van het jaar, een dag waar wij met onze vriendengroep elk jaar opnieuw weer naartoe leven.  

Waarom ben je zo goed in je werk? 
Altijd lastig om hier zelf antwoord op te geven. Persoonlijk denk ik dat ik uitblink in mijn werk doordat ik gestructureerd en nauwkeurig kan werken. Ook niet onbelangrijk, is dat ik het met erg veel plezier doe. De fijne werkomgeving en leuke collega’s versterken dit alleen maar. Ik krijg er dan ook echt energie van als een offerte – waar je veel tijd en energie in stopt – opdracht wordt. Oftewel, we hebben de klant goed geadviseerd en deze persoon geeft ons het vertrouwen voor een correcte en juiste afhandeling van het project. 

Hoe zouden je collega’s je omschrijven? 
Dat kun je denk ik beter aan mijn collega’s vragen, maar als ik het echt zelf moet invullen, sta ik stevig in mijn schoenen en ben ik soms wellicht iets te duidelijk. 

Tot slot, omschrijf Tenback Projecten in drie woorden. 
Gezellig, kwaliteit, feestje.