Interview Jeffrey vd Linden Projecten

Een jonge ondernemer die de corona crisis ziet als hét moment om te verbouwen, die zijn er niet veel. Jeffrey van der Linden van Impact Personal Training Club durfde die stap te zetten. De afgelopen periode hebben wij zijn personal training studio een complete make over gegeven. Hij staat aan de vooravond van zijn heropening, wij gingen met ‘m aan tafel om te vragen hoe het is gegaan.

IMPACT Personal Training Club in Heeze is volledig gericht op persoonlijke aandacht. Ze geven voornamelijk 1 op 1 trainingen en daarnaast trainen ze mensen in groepen van maximaal zes personen. Zo heeft iedereen individueel zoveel mogelijk persoonlijke begeleiding met een maximaal resultaat.

Wat hebben wij voor je kunnen betekenen?

“We waren opzoek naar een partij die onze personal training studio van A tot Z kon omtoveren naar het gewenste niveau. Ik vind het belangrijk dat onze uitstraling past bij de doelen die we nastreven, mede door Tenback Projecten is dat mogelijk gemaakt en met succes!”

Hoe kwam je bij ons terecht?

“Een aantal fanatieke sporters die ik begeleid zijn toevallig buren van Joost – eigenaar Tenback Projecten –, zij hadden mij al eens eerder getipt. Niet lang daarna kwam een medewerker van Tenback bij ons sporten waardoor het balletje een stuk sneller ging rollen.

Vooral de behulpzaamheid en flexibiliteit waren voor mij echte pluspunten. De begeleiding via de projectmanagers en de korte lijntjes zorgden voor een prettige en vlotte communicatie. Dit gaf mij zelf overzicht en vertrouwen in de werkzaamheden welke uitgevoerd zijn.”

“Kort gezegd zijn jullie voor mij professioneel, behulpzaam en innovatief.”

Ben jij toe aan een renovatie of verbouwing en weet je niet waar je moet beginnen? Wij maken een plan voor jou op maat. De lijntjes zijn kort en flexibel, ook in de 1,5 meter samenleving. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kun je ons bereiken op [email protected]